Koningsdag loterij 27 april 2024

Koningsdag loterij 27 april 2024

Zaterdag 27 April geopend van 10:00 tot 16:00

Staatsloterij Gelukszaak Bekker

 

Koningsdagtrekking
20 jaar lang € 250.000,- netto per jaar

Op Zaterdag 27 april 2024 vieren we weer Koningsdag en is er natuurlijk ook… de Koningsdagtrekking!
Met een Kroonprijs van 20 jaar lang, €250.000,- netto per jaar!
En kans op vele andere grote geldprijzen, zoals €100.000,-, €10.000,- of €2.500,-.
Dit jaar nu met XL !!

Misschien win jij wel de Kroonprijs van elk jaar
€250.000, maar liefst 20 jaar lang!
Of maak kans op vele andere prijzen zoals €100.000,-
€10.000,- of €2.500,-.
Koop nu je Koningsdag Staatslot bij Gelukszaak Bekker

Trekking 27 April a.s. verkoop is tot zaterdag 27 April  tot  16:00

Minimale prijzengeld

Een Straat bestaat uit 10 hele Koningsdagloten (Straatje uit 10 1/5 Koningsdagloten) en een Boulevard uit 100 hele Koningsdagloten (Boulevardje 100 1/5 Koningsdagloten). Een Straat(je) bevat alle eindcijfers van 0 tot en met 9. Een Boulevard(je) bevat alle twee eindcijfers van 00 tot en met 99. Omdat je met alle eindcijfers meespeelt kun je in ieder geval rekenen op een minimale geldprijs. Je hebt dan dus altijd prijs! Onderstaand een overzicht.

Minimale prijzengeld

Straat € 50,00
Straatje € 10,00
Boulevard € 630,00
Boulevardje € 126,00

Prijzenpakket Koningsdagtrekking 27 april

Met jouw lotnummer maak je kans op bovenstaand prijzengeld. Bij de Koningsdagtrekking is het mogelijk om mee te spelen met hele loten of met één of meer deelloten (1/5 loten). Voor 1/5 loten betekent dit dat er 5 deelloten zijn met hetzelfde lotnummer. Als de Kroonprijs of een van de andere hoge prijzen valt op een lotnummer waarvan 5 deelloten zijn uitgegeven, wordt de prijs in 5 evenredige delen uitgekeerd. Valt de Kroonprijs of een van de andere hoge prijzen op een lotnummer waarvan bijvoorbeeld 3 x 1/5 deellot is uitgegeven, wordt 3x 1/5 deel van de prijs uitgekeerd. Voor de Kroonprijs en hoge prijzen geldt dat het resterende bedrag (2/5 deel van de prijs) altijd teruggaat naar het prijzenpakket van de Staatsloterij. Tijdens de verkoop van loten worden zoveel mogelijk deelloten van hetzelfde lotnummer uitgegeven. Toch lukt het niet altijd, bijvoorbeeld omdat een deelname is geannuleerd of een incasso is mislukt.

De Kroonprijs

De Kroonprijs van de Koningsdagtrekking is 20 jaar lang, € 250.000,- netto per jaar. De prijswinnaar van de Kroonprijs krijgt de keus voorgelegd van of een uitkering van
€ 250.000,- per jaar gedurende 20 jaar of in een keer een bedrag dat correspondeert met de netto contante waarde van de prijs (= € 4.450.000,-)  Als de prijswinnaar een 1/5 Koningsdaglot heeft, zal de prijs 20 jaar lang € 50.000,- netto per jaar bedragen. Als de prijswinnaar kiest om het bedrag in één keer uit te laten keren, dan ontvangt hij een bedrag van € 890.000,-. Voor meer informatie zie voorwaarden van de Kroonprijs van de Koningsdagtrekking

Wijzigingen en typefouten in het prijzenpakket voorbehouden. Meespelen met de Staatsloterij is mogelijk vanaf 18 jaar. Zie ook www.speelbewust.nl en het deelnemersreglement Staatsloterij bv.

 

Staatsloterij biedt een betrouwbaar en eerlijk loterijproduct. Daarom hebben we 6 garanties opgesteld. Iedereen die een Staatslot koopt, kan rekenen op deze garanties. Zo mag je bijvoorbeeld van ons verwachten dat we de allergrootste prijzenpot van Nederland* hebben en dat alle prijzen belastingvrij zijn. Aan deze 6 garanties mag je ons houden, nu en in de toekomst. Lees hieronder wat de 6 garanties precies zijn en wat ze voor jou betekenen.

Van alle Nederlandse loterijen stoppen we het meeste geld terug in de prijzenpot

Van de Staatsloterij mag je verwachten dat er het meeste te winnen valt. En dat is ook zo. We keren minimaal 60% van de inleg uit in geldprijzen. En dat is het hoogste percentage van alle Nederlandse loterijen.

We trekken alleen uit verkochte loten

Van de Staatsloterij mag je verwachten dat prijzen op verkochte lotnummers vallen. Dat garanderen we sinds 2008. En dat is wel zo eerlijk. De XL prijzen worden alleen uitgekeerd als er voor de XL optie betaald is.

Al onze prijzen zijn vrij van kansspelbelasting

Van de Staatsloterij mag je verwachten dat we doen wat we zeggen. Dus: als je bij ons een prijs van een miljoen wint, krijg je ook precies een miljoen op jouw rekening. En je hoeft dus geen cent kansspelbelasting te betalen. Dat doen wij voor jou.

Onze winnaars blijven altijd anoniem

Van de Staatsloterij mag je verwachten dat het belang van de spelers voorop staat. Daarom zullen wij nooit de namen van onze winnaars bekendmaken. Winnaars bepalen zelf aan wie ze het vertellen.

Alle trekkingen zijn openbaar

Van de Staatsloterij mag je verwachten dat onze trekkingen eerlijk verlopen. Er is niet alleen een notaris aanwezig: ze zijn ook openbaar. Inderdaad, iedereen is er welkom. Ook jij. Wil je aanwezig zijn bij een trekking? Neem contact op met onze Klantenservice.

We zijn er niet om winst te maken

Van de Staatsloterij mag je verwachten dat we geen winstoogmerk hebben. Als onderdeel van Nederlandse Loterij hebben we een heldere ambitie: Nederland gelukkig en gezond maken. Daarom investeren we onze opbrengst in de Nederlandse samenleving en een deel daarvan aan doelen op het gebied van sport en bewegen.