Staatslot

Staatsloterij Gelukszaak Bekker

Welkom bij de “Gelukkigste zaak “van Nederland

Omdat wij vaak Staatsloterij hoofdprijzen hebben verkocht is dit de reden dat wij Gelukszaak Bekker zijn geworden in de loop van de tijd.
De hoogste prijs bij ons gevallen is 1 Miljoen Euro !!!”
Nog steeds vallen er regelmatig grote prijzen in onze Gelukszaak, zoals met de afgelopen Oudejaarsloterij trekking hadden wij twee winnaars met een prijs van € 100.000,-  en een prijswinnaar van € 20.000,-

Gelukszaak Bekker Staatsloterij uitreiking

Beproef je geluk en scoor eens een Staatslot bij Gelukszaak Bekker, het kan je leven totaal veranderen, wie weet.

Een grote prijs gewonnen ?
Gefeliciteerd !!!!

Gelukszaak Bekker is één van de verkooppunten waar je terecht kunt als je een hoge prijs gewonnen hebt tussen de € 500,- en de € 10.000,- .  In onze Gelukszaak kunnen wij je verder helpen om deze hoge prijs te incasseren.
Alle prijzen van de Staatsloterij zijn belastingvrij, dus wat je ziet dat krijg je ook. Heb je nog meer gewonnen bij de Staatsloterij? Voor prijzen boven de €10.000,- mag je zelf naar de Staatsloterij:  Paleistraat 5,  2514 JA Den Haag

Facebook
Vaak hebben wij leuke en ludieke acties met Staatsloten op onze Facebook pagina  hierbij kan je bijvoorbeeld een Staatslot winnen of een fiets.
Wil je op de hoogte blijven van onze acties LIKE ons dan op Facebook.

XL trekking
Sinds afgelopen jaar is de XL trekking toegevoegd aan het prijzenpakket
XL speel je mee het nummer dat op je Staatslot staat en kost €2,50 extra
Probeer het eens met XL !!!

Staatsloterij Boulevard
Gelukszaak Bekker heeft elke maand twee boulevards.  Dit zijn twee lijsten van elk 100 hele Staatsloten met XL en de deelname kost € 17,50 per deel,  je kan voor één of meerdere deelnamen intekenen.

Woon je verder weg ?
Neem dan contact met ons op want wij hebben vaste klanten door het hele land en op deze manier kan je misschien het geluk naar je toe halen.
Telefoonnummer : 0251-23 26 93
E-mail

Staatsloterij en Gelukszaak Bekker
voor een gelukkiger Nederland

Staatsloterij Gelukszaak Bekker
Staatsloterij Gelukszaak Bekker