Eurojackpot poulespel bij Gelukszaak Bekker

Eurojackpot poulespel bij Gelukszaak Bekker

Gelukszaak Bekker Eurojackpot
TREKKING ELKE DINSDAG EN VRIJDAG !!!

Speel mee voor € 10,- met ons poulespel
op deze manier speel je met meer combinaties en dus meer kans op prijzen.
Je kan natuurlijk ook voor meer deelname’s inschrijven
Inschrijven tot dinsdag 18;00 en vrijdag 18:00.
PS dit spelen wij elke week, je kan dus ook voor meerdere weken inschrijven,
Nieuwsgierig ?
kom langs bij ons en wij informeren jou hierover

Wat kan je winnen ?

Er zijn in totaal 12 prijscategorieën. Naast de Jackpot zijn er nog vele andere mooie geldprijzen te winnen. De hoogte van de prijzen is vooraf niet bekend, maar wordt per trekking bepaald door het totaal aantal verkochte loten uit alle deelnemende landen en het aantal winnaars per prijscategorie. Van de totale inleg per trekking gaat 50% naar het prijzengeld. Dit bedrag wordt verdeeld over de 12 prijscategorieën. Na de trekking weten we per prijscategorie het aantal winnaars en de gewonnen prijsbedragen per winnend lot.  Deze worden  samen met de winnende getallen bekendgemaakt.

De Jackpot is altijd minimaal € 10 miljoen. Valt de Jackpot niet, dan kan hij, afhankelijk van het aantal verkochte loten, stijgen tot een recordhoogte van wel € 120 miljoen.

Van de hoogte van de Jackpot wordt iedere week vooraf een inschatting gemaakt. Om deze reden communiceren we ‘de verwachte Jackpot’. Valt de Jackpot, dan wordt afhankelijk van het aantal verkochte loten het exacte prijsbedrag van de Jackpot na de trekking bekendgemaakt. Valt de Jackpot niet, dan wordt een schatting gemaakt van de hoogte van de Jackpot bij de volgende trekking.  De uiteindelijke Jackpot kan dus lager, maar ook hoger uitvallen dan de gecommuniceerde verwachte Jackpotstand.

Over prijzen hoger dan € 449 wordt 31 % kansspelbelasting ingehouden.

Wilt u de uitslag checken ? toets dan op deze link