Probeer eens te voorspellen wat de uitslag wordt van een voetbalwedstrijd of evenement.

HOE SPEEL JE MET JE MOBIEL IN DE WINKEL?

Download de TOTO Winkel-app of ga naar totowinkel.nl

1. Scroll gemakkelijk door het menu bovenin de app om een sport te selecteren.
  2. Door meerdere quoteringen te selecteren voorspel jij snel welke teams winnen, gelijk spelen of verliezen.
  3. Klik op het spelformulier onder in de app om het spelformulier met jouw geselecteerde wedstrijden te openen.
  4. Indien jij twee wedstrijden hebt geselecteerd en je wilt deze combineren vul dan bij ‘Double’ het gewenste bedrag in dat jij wilt inleggen.
  5. Klik onderaan op de button ‘QR’ om de QR-code te weergeven.
  6. Ga naar Gelukszaak Bekker om de weddenschap te plaatsen.

De barcode die dan tevoorschijn komt, kun je door Gelukszaak Bekker laten scannen (of eerst opslaan). Je betaalt aan Gelukszaak Bekker en ontvangt het officiële deelnamebewijs.

Welke mogelijkheden zijn er om in te zetten met de Toto Winkel ?

Full time
Voorspel of het thuisspelende team wint (1), het een gelijkspel wordt (X) of dat het uitspelende team wint (2). Je voorspelt bij Fulltime de uitslag voor de officiële speeltijd van de wedstrijd. De blessuretijd valt hier wel binnen, maar verlengingen en protesten niet. Indien gelijkspel gezien de sport of soort wedstrijd niet mogelijk is, kun je alleen de optie 1 (thuisspelend team wint) of 2 (uitspelende team wint) voorspellen.

Score
Voorspel de exacte uitslag van een wedstrijd.

Dubbele kans
Voorspel bij deze speloptie twee van de drie (1, X, 2) uitslagen van de wedstrijd. Je kunt dus voorspellen: thuisspelend team wint of gelijkspel (1, X), gelijkspel/uitspelend team wint (X,2)  of thuisspelend team wint/uitspelend team wint (1, 2).

Halftime/Fulltime
Voorspel zowel het resultaat bij rust (1, X, 2) als het full time resultaat na reguliere speeltijd (1, X, 2).  Voorspel je bijvoorbeeld een gelijkspel bij rust, en een overwinning voor het thuisspelende team aan het einde van de wedstrijd, dan voorspel je (X,1).

Handicap
Een team krijgt één of meerdere doelpunten voorsprong toegekend. Deze wordt opgeteld bij het wedstrijdresultaat. De voorsprong staat vermeld bij ‘handicap’, bijvoorbeeld 0-1. In dit voorbeeld van 0-1 krijgt het uitspelende team één doelpunt voorsprong. Eindigt de wedstrijd in 1-1, dan is de uitslag van de handicapwedstrijd 1-2 en heeft hierbij dus het uitspelende team gewonnen.

Goal/No Goal
Voorspel of beide teams scoren (Goal) in de wedstrijd. Verwacht je dat één van de teams of beide teams niet scoren, dan voorspel je No Goal.

Under/Over
Bij Under/Over voorspel je of het aantal (doel)punten, sets, rondes of minuten etc. minder (U/Under) of meer (O/Over) dan het vooraf aangegeven aantal zal zijn.

Oneven/Even
Bij Oneven/ Even voorspel je of het totaal aantal (doel)punten, sets, ronden in een sportwedstrijd oneven (ON) of even (EV) is.

Eerste doelpunt
Voorspel bij de speloptie Eerste Doelpunt welke van twee teams of individuen het eerste (doel)punt, de eerste set of ronde etc. wint of maakt in een sportwedstrijd.

Aantal doelpunten
Voorspel het aantal (doel)punten, sets, rondes, minuten etc. dat in een wedstrijd door één of beide teams of individuen wordt gemaakt/behaald.

Tip
Bij Tip zijn diverse voorspellingen mogelijk. Bijvoorbeeld: wie wordt er kampioen van de Eredivisie? Of wie wint de Grand Prix van Duitsland?

Draw no bet/ home no bet/ away no bet
Bij deze spelopties kun je niet kiezen uit drie mogelijke resultaten (1 = thuiswinst, X = gelijkspel, 2 = uitwinst), maar telkens uit twee.
Bij draw no bet is een gelijkspel voorspellen niet mogelijk en kun je dus alleen een 1 of een 2 voorspellen.  Wordt het een gelijkspel dan krijg je je inleg terug (of wordt de quotering op 1 gezet voor als je een combinatieweddenschap speelt).
Idem voor home no bet (alleen X of 2 mogelijk) en away no bet (alleen 1 of X mogelijk).

Laatste doelpunt
Voorspel welk team (1=thuis, 2= uit) het laatste doelpunt maakt. Kies je X dan voorspel je geen doelpunten.