Staatsloterij trekking 1 Oktober 2018

Staatsloterij trekking 1 Oktober 2018

 

Staatsloterij Gelukszaak Bekker

Prijzenpakket 1 oktober – Droomsalaristrekking
Jij verdient toch ook € 10.000,- netto per maand?

1 oktober 2018 is de 1 oktober – Droomsalaristrekking.

Bij deze trekking maak je kans op een droomsalaris van 30 jaar lang €10.000,- netto per maand.
Daarnaast maak je kans op vele andere prijzen.

Koop nu je Staatslot  bij Gelukszaak Bekker

Trekking 1 Oktober  a.s. verkoop is tot maandag  1 Oktober tot 18:00

 

Bij Gelukszaak Bekker is met de trekking van de Oudejaarsloterij  2 Hoofdprijzen gevallen ;

1 Mini ter waarde van € 23.112,-

1 halve Mini ter waarde van € 11.556

Wie wordt de volgende ?

 

Staatsloterij biedt een betrouwbaar en eerlijk loterijproduct. Daarom hebben we 6 garanties opgesteld. Iedereen die een Staatslot koopt, kan rekenen op deze garanties. Zo mag je bijvoorbeeld van ons verwachten dat we de allergrootste prijzenpot van Nederland* hebben en dat alle prijzen belastingvrij zijn. Aan deze 6 garanties mag je ons houden, nu en in de toekomst. Lees hieronder wat de 6 garanties precies zijn en wat ze voor jou betekenen.

Van alle Nederlandse loterijen stoppen we het meeste geld terug in de prijzenpot

Van de Staatsloterij mag je verwachten dat er het meeste te winnen valt. En dat is ook zo. We keren minimaal 60% van de inleg uit in geldprijzen. En dat is het hoogste percentage van alle Nederlandse loterijen.

We trekken alleen uit verkochte loten

Van de Staatsloterij mag je verwachten dat prijzen op verkochte lotnummers vallen. Dat garanderen we sinds 2008. En dat is wel zo eerlijk. De XL prijzen worden alleen uitgekeerd als er voor de XL optie betaald is.

Al onze prijzen zijn vrij van kansspelbelasting

Van de Staatsloterij mag je verwachten dat we doen wat we zeggen. Dus: als je bij ons een prijs van een miljoen wint, krijg je ook precies een miljoen op jouw rekening. En je hoeft dus geen cent kansspelbelasting te betalen. Dat doen wij voor jou.

Onze winnaars blijven altijd anoniem

Van de Staatsloterij mag je verwachten dat het belang van de spelers voorop staat. Daarom zullen wij nooit de namen van onze winnaars bekendmaken. Winnaars bepalen zelf aan wie ze het vertellen.

Alle trekkingen zijn openbaar

Van de Staatsloterij mag je verwachten dat onze trekkingen eerlijk verlopen. Er is niet alleen een notaris aanwezig: ze zijn ook openbaar. Inderdaad, iedereen is er welkom. Ook jij. Wil je aanwezig zijn bij een trekking? Neem contact op met onze Klantenservice.

We zijn er niet om winst te maken

Van de Staatsloterij mag je verwachten dat we geen winstoogmerk hebben. Als onderdeel van Nederlandse Loterij hebben we een heldere ambitie: Nederland gelukkig en gezond maken. Daarom investeren we onze opbrengst in de Nederlandse samenleving en een deel daarvan aan doelen op het gebied van sport en bewegen.